Livet blir inte alltid som man hade tänkt sig.

De senaste dagarna har varit galet struliga. När jag nästan har löst ett problem har ett annat problem kommit upp, igen. Som jag säkerligen har nämnt så skulle jag ha påbörjat den sista kursen på min utbildning i måndags. Tack vare att skolan har missat att göra en anmälan till min läroportal så har jag inte fått börja ännu. Ringde skolan i måndags som skulle skicka iväg ett mail till Hermods och då skulle problemet vara löst tydligen. Jag skulle få mailet om inloggningsuppgifter senast tisdag vid lunch. Det kom aldrig något mail så testade att ringa till Hermods egna support för att se vad som har blivit fel. När jag pratade med en på supporten där fick jag reda på att det inte fanns någon aktiv anmälan i mitt namn och därmed står jag inte uppskriven på någon kurs. Människan på Hermods support bad mig kontakta skolan igen för att be de höra av sig igen och då skulle allt vara löst.
 
Försökte få tag på skolan från kl 14.00-15.00 men fick aldrig något svar, testade att ringa idag men fick reda på att de har möte hela dagen och återkommer imorgon. Testade för skojs skull att ringa till Hermods support igen för att kolla om anmälan kanske hade kommit fram idag. Men den turen hade jag inte. Fick även reda på utav deras support att mailet som min skola sa att de hade skickat i måndags aldrig hade kommit fram. Nu är jag så in i helvetes jävla less på att det ska vara struligt.
 
Fick även åka in till förlossningen igen på grund utav att jag hade smärtsamma sammandragningar och kan ha fått träffa den sämsta och mest nonchalanta läkaren i världshistorien. Så nu ökar min to do list ytterligare och saker att ta tag i minskar inte. Men idag har jag bestämt mig för att försöka ta tag i dessa tre punkter:
 
  • Ringa de bolag jag har räkningar hos och meddela att jag har flyttat.
  • Skriva ut och göra en anmälan till patientnämnden.
  • Beställa vadd/skumgummi till babynest.
 
Och under tiden jag hann skriva detta hann jag även beställa vadd och skumgummi till babynest.
 
Imorgon ska jag ringa skolan återigen och hoppas att problemet går att lösa. Är jag inte helt förstörd på kvällen utav all stress så ska jag och Sonny åka på bio med några vänner och se den nya Pirates of the Caribbean filmen! Resten utav den här dagen tänker jag spendera i sängen framför tvn med bra filmer och serier!
 

Presenter och paket till bebis.

För några veckor sedan hade Elodie details rea på en del filtar så passade på att klicka hem två stycken! Deras filtar är i 70% bambu och 30% bomull. Kunde inte motstå att köpa en otroligt fin napp-hållare, med luftballonger.♥
Jag är väldigt insnöad på luftballonger, fullkomligt älskar det!
 
När jag och Sonny hade kommit till mamma första dagen så fick vi ett paket, eller ja, våran bebis fick ett paket utav mamma och mina syskon. I det paketet låg det jättesöta kläder som mamma hade lyckats fynda på Wish! Redan nu har Lillpyret en hel del kläder, dock ingenting i storlek 50! Har tidigare gjort en "inventeringslista" på vad bebis har för kläder och vad vi måste komplettera med!
 
De flesta "stora" inköpen är klara och det som behövs nu är småtjafs. Det kommer bli lättare att se vad vi behöver köpa och inte när vi flyttar till nya lägenheten och faktiskt har möjlighet att ta fram allt vi har och sammanställa det som fattas.
 
Jag ska även börja sy på ett babynest nu när vi är hos mamma, dock ska jag bara samla energi för att åka på stan och köpa vadd. Eller om jag skickar någon familjemedlem eller kanske hittar det på internet till och med.
 
 
 

Flyttstädning

Idag var dagen kommen, dagen vi säger hejdå till våran gamla lägenhet på riktigt!
Idag var det flyttstäd som stod på schemat. Fick ingen bra uppladdning då natten kan ha varit den värsta jag har varit med om hittills i denna graviditet. Vaknade upp runt halv två helt utan anledning och förstod ingenting, dock kände jag ganska snabbt att jag hade väldigt ont och magen var väldigt hård. Insåg rätt snabbt att jag hade vaknat utav en sammandragning. Tänkte inte mer på det och försökte somna om igen vilket inte gick speciellt bra. Sammandragningarna avlöste varandra och tanken på att ringa förlossningen och kolla vad tusan jag ska göra började snurra i huvudet. Dock hann jag aldrig ringa innan jag somnade om, däremot så vaknade jag igen av samma konstiga känsla i kroppen och fick återigen massa sammandragningar. Var en väldigt märklig känsla och har inte haft så starka sammandragningar tidigare, hade jag varit lite mer vaken i huvudet hade jag givetvis ringt in till förlossningen redan efter första gången. Men jag var nog lite för trött för att kunna tänka helt 100%.
Skulle det hända igen kommer jag ringa in på en gång!
 
Så denna natt blev sömnen lidande och en Ida utan bra sömn resulterar i huvudvärk och extremt lättretlig. Sen har jag väldigt lätt att bli på dåligt humör samt att tålamodet är lika med noll. Peppen på att städa en hel lägenhet var inte stor, men ett illa måste! Det tog betydligt längre tid än vad jag hade förväntat mig. Min foglossning gjorde sig påmind och blev riktigt hemsk där ett tag och fick ta många pauser för att orka med. Sammandragningarna började komma tillbaka om jag inte fick ta pauser. Det jag däremot har märkt är att livmodern har varit mycket mer retlig idag om jag skulle jämföra med tidigare.
 
Nu har jag tagit det lugnt sen vi kom hem, har hunnit äta lite middag samt tagit en liten tupplur. Nu ska jag snart lägga mig i ett bad och hoppas på att smärtan i fogarna släpper lite. Kommer spendera resten utav kvällen i sängen framför tvn och titta på antingen friidrott eller någon film alternatvit serie!
Jag hoppas att eran helg har startat bättre än min!
 
Får äntligen mysa med min första fyrbenta bebis Nisse.