Lugnare dag.

Idag har jag inte alls gjort lika mycket som igår, dock väldigt skönt att ta det lite lugnare.
Var dock tvungen att åka in till stan för att inhandla en nässpruta till Sonny som han kan skölja näsan med.
Stannade även på Kappahl och inhandlade två nya bodys och ett par byxor till lillpyret! Dessa får ni se på lördag. 
 
Har även börjat vårstäda i "matsalsdelen" böt ut lite prylar i fönstret och dammtorkade ordentligt. 
Hann även fara och handla det sista inför i helgen och köpte lite nödvändigheter. Hämtade även ut ett paket och i paketet låg de fina hyllorna jag råkade beställa här om dagen. Det kan vara det bästa jag har beställt! Vi ska behålla hyllorna i alla fall. Försöker att övertala Sonny att sätta upp de på väggen, men han är lite svårflörtad idag.
 
Imorgon ska vi storstäda hela lägenheten och dammtorka allt. Vi ska även blåsa upp ballonger och jag ska baka färdigt! 
 
Igår fick vi faktiskt åka in till förlossningen för första gången. Man misstänkte att jag hade börjat läcka fostervatten så fick åka in på en kontroll. Det var inte roliga timmar från det att jag ringde in till förlossningen och rådfrågade de vad jag skulle göra fram till det att vi fick ett positivt besked. 
Bebis mådde jättebra där inne och jag läckte inget fostervatten. Hade även en helt underbar läkare! Kändes väldigt skönt att höra att jag gjorde ett bra val som åkte in för en kontroll. 
 
Idag har även bebis rört sig fruktansvärt mycket och sparkade mig riktigt ordentligt nere på vänster sida. Nästan som att pyret ville berätta att jag inte behöver vara orolig.
 
Älskade lilla unge, du växer och rör dig fruktansvärt mycket just nu. ♥
 

Kommentera här: