Vecka 33.

 
Hej och välkommen vecka 33. ♥
 
Under den här veckan har jag hunnit med en hel del. I måndags var vi till barnmorskan och kollade hur bebis låg samt mina värden. Bebis låg fortfarande med huvudet neråt och hjärtslagen var bra. Mitt järnvärde låg kvar på samma nivå som tidigare, mitt blodsocker låg toppen bra och mitt blodtryck hade blivit lägre. Fick även reda på att jag tydligen hittills har gått upp hela 5,3 kg under denna graviditet. Under tisdagen så hade vi möte på Specialistmödravården för att göra tillväxtultraljud. Lill killen fick jättemycket beröm, han hade en jättefin näsa och var enligt förlossningsläkaren en väldigt aktiv kille. Han låg på -4% vilket är inom ramen för det normala på kruvan. Så det känns jättebra! Vi kommer inte behöva göra ett nytt TUL så länge mina värden är bra och jag mår bra samt så länge karate-kid rör sig som han ska. 
 
På onsdagen så hade vi en planerad resa till IKEA för att fixa det sista i pryl-väg till lill pyret! Det var inte alls kul att gå på IKEA, störde mig bara på alla människor och var irriterad på alla ljud. Min foglossning var hemsk och mådde inte alls bra, hade sammandragningar och var fruktansvärt trött. Men det var fruktansvärt skönt att få det gjort! 
 
Veckan som kommer har jag ingenting planerat. Ska försöka pilla iordning det sista i pyrets rum. Vika bebiskläder och stryka sängkläder och diverse. Ska även försöka få upp gardiner. I helgen ska jag försöka hitta en lampa till pyrets rum samt en matta! 
 

Kommentera här: