I mitten av kaoset.

Just nu är det rent ut sagt kaos i vårat hem. Vi flyttar på Torsdag och vi har så fruktansvärt mycket kvar att göra. 
Vi måste börja ta ner hyllor imorgon och packa klart småprylar. Vi har en garderob att tömma samt en stor och stökig städskrubb. Just nu känns det som att tiden går lite snabbare än vad vi hinner med.
I och med att jag inte får lyfta och bära tungt blir det jättesvårt för mig att börja packa ner porslin från hyllorna i köket då hyllorna ligger ovanför mitt huvud och jag får inte ha händerna ovanför huvudet pga risk att reta livmodern och skapa mer sammandragningar. Så just nu känner jag mig fruktansvärt hjälplös och överflödig. 
 
Har i alla fall suttit ner och packat in nästan allt porslin i bubbelplast så köket är nästan klart nu. Det känns däremot väldigt skönt! Däremot känner jag av min foglossning när jag har hållt igång mycket så ikväll är jag inte speciellt glad och trevlig pga smärtan. Ska alldeles strax hoppa in i en varm dusch för att minska smärtan lite. 
 
Idag kom i alla falla mamma över och hjälpte mig/oss att putsa fönster för att avlasta lite i helgen när vi ska flyttstäda. Hon kommer även förbi imorgon! Jag och Jesper åkte iväg till Dollarstore  för att köpa massa städgrejer inför helgen och idag. Har köpt mirakelsvampar och dessa är helt underbara! Tar verkligen bort alla fläckar vi har prövat gnugga på. Carolina och Oscar kom även förbi för att ta en kopp kaffe samt tömma förrådet, var oerhört trevligt att sitta och prata skit över en kaffekopp. Dagar där allt kör ihop sig och man inser att man har vänner som verkligen ställer upp för en är helt underbart! 
 
Imorgon är to do listan rätt lång då vi ska fixa och packa ner det sista i lägenheten. På torsdagen blir det att kliva upp tidigt så att vi hinner tömma skafferiet innan släpet kommer. Frysen och kylen tar vi absolut sist av allt. 
 
Detta blev ett väldigt rörigt och knasigt inlägg. Men var väldigt skönt att kunna "ventilera" ut lite av allt som pågår inne i hjärnan. :) 
 

Kommentera här: